Objavljeno: 13 tra, 2020
Pjesma „Do tebe“ Matea Pilata novi je ulaz na HR Top 40

Mateo Pilat je mladi glazbenik koji posljednjih nekoliko godina osvaja srca publike, a čini se kako je pronašao i put do top liste radijskog emitiranja HR Top 40.

Ranije je sa singlom „Prije kiše“ zabilježio svoj prvi ulazak na ovu sveobuhvatnu listu radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje.

Ovoga je puta s pjesmom „Do tebe“ pokazao kako se stvara sve veći broj obožavatelja koji vole i cijene kvalitetan pop, odličan zvuk, a i radijski urednici su to prepoznali.

“Ovo je još jedan dan koji mi mami osmijeh na lice, jer sam upravo saznao da je moja pjesma “Do tebe” uvrštena u HR Top 40. Hvala vam dragi moji slušatelji što me podržavate kroz sve pjesme pa i kroz moj najnoviji uradak, zbog čega sam do neba zahvalan mom autorskom timu. Zahvaljujem se i svim radio postajama koji svojim puštanjem pjesme “Do tebe” pomažu da pjesma dođe do vašeg srca i misli”, zadovoljno je komentirao mladi glazbenik, koji je i ovoga puta nastavio uspješnu suradnju s agencijom Hamar Media.

Posjetimo kako je Mateo od samog početka ostvario fantastičnu suradnju sa svojim autorsko-producentskim timom pa je tako za glazbu zaslužna Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, dok se iza aranžmana i produkcije krije Ivan Popeskić.

Glazbenici koji su ovaj singl učinili posebnim su Ivan Pešut na gitarama i bassu, na klavijaturama je Ivan Popeskić, bubanj svira Marko Lazarić, a prateći vokal je Dragan Brnas-Fudo.

Videospot je nastao u režiji Borisa Sekulića, koji je iskoristio jako zanimljivu lokaciju Donje Biljane blizu Zadra za snimanje i dobio je jako efektne kadrove.

Ako još niste uspjeli poslušati ovaj dašak svježeg zraka dok ste zatvoreni u kućama u izvedbi Matea Pilata, pravo je vrijeme za to!

Sad #ostanidoma , udobno se smjesti i poslušaj kako zvuči „Do tebe!“

Javi nam se!