Objavljeno: 24 stu, 2020
Petar Grašo s pjesmom “Neće nas zauvik bit” u finalu Cesarice

Glasovanje za hit listopada je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Neće nas zauvik bit” u izvedbi Petra Graše, “Pusti me na miru” grupe Opća Opasnost, “Sretan put” koju izvodi Mia te pjesme “U hladnoj sobi” u izvedbi Pravila igre i “Znao sam” u izvedbi Jure Brkljače.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Neće nas zauvik bit” koju izvodi Petar Grašo. Autor glazbe je Tonči Huljić, a tekst pjesme potpisuju Petar Grašo i Vjekoslava Huljić.

“Sjedio sam s Tončijem Huljićem u studiju, radeći na novom albumu, u pauzi mi je odsvirao melodiju i rekao da je to tema za seriju na Novoj TV, no da još ne zna kakav bi trebao biti tekst niti tko će je pjevati”, priča Petar Grašo. Glazbeniku se pjesma toliko svidjela da je odmah Huljiću predložio svoju ideju, te je pjesma nastala u to isto poslijepodne: “Čim sam čuo melodiju odmah me asociralo da u refrenu treba stajati ‘Neće nas zauvik bit’. Isti dan smo pjesmu dovršili, a već dan nakon Vjekoslava i ja napisali smo tekst i stvarno smo uživali radeći ga.”

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!