Objavljeno: 15 stu, 2020
Petak u Kantuniću: radionica izrade ekološkog nakita

Za sam kraj studenog u Kantuniću se sprema nova kreativna radionica koja će zaključiti dosadašnja druženja u centru grada. U petak, 27.11., u goste stiže Sanja Kljajić, šibenska amaterska umjetnica koja će s malim sudionicima radionice izrađivati ekološki nakit – ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice od drva masline, hrasta, graba koje će dječja mašta kombinirati s gumenim elementima i ukrasiti šljokicama. Radionica počinje u 17:30 sati, a broj sudionika je ograničen.

Dok male ruke vrijedno izrađuju nakit, njihova pratnja može iskoristiti promotivne akcije koje su pripremili obrtnici smješteni u staroj gradskoj jezgri. Prilika je to da se predblagdanskom kupnjom podrži njihov daljnji rad, kreiranje i djelovanje.

Od početka listopada, nasmijana lica, kreativne ideje, nova znanja i puno zabave obilježila su popodnevna druženja u Kantuniću, a i nedjelje na Baroneu. No, u skladu s mjerama i odredbama nadležnih institucija buduće planirane aktivnosti se obustavljaju.
Tvrđave Sv. Mihovila i Barone ostaju otvorene za posjetitelje od utorka do nedjelje u vremenu od 9 do 16 sati, dok ugostiteljski objekt na Tvrđavi Barone neće raditi.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: