Objavljeno: 1 lip, 2020
Pavel ima novi singl! Poslušaj ‘Bijela jedra’

Početak godine Pavel je otvorio hit singlom ‘Ne daj na nas’, duetom s Tedijem Spalatom s kojim su se predstavili na Zagrebačkom festivalu, a s kojim svoju poziciju na HR Top 40 drže već punih 20 tjedana. Nadolazeće, peto studijsko izdanje najavljuju novim singlom ‘Bijela jedra’, a kako nam govori Aljoša Šerić, radi se o još jednoj pjesmi o bježanju, nehotice napisanoj  prije ovih nesreća, o brodu koji stiže u spas. 

“Pjesma je napisana i snimljena prije ovih nesreća, ali je iznenađujuće aktualna. Naravno, ne utvaram si nikakvu proročansku sposobnost, puka je slučajnost da je primjenjiva na svakidašnjicu. Prizor broda punih, napetih jedara kako juri morem kako bi nas izbavio je utješni eskapizam, a više puta sam rekao kako najviše volim pisati pjesme o bježanju, pa zašto onda ne bih i još jednu.”, poručuje Aljoša Šerić.  

Foto: Saša Welles

Glazbu i tekst standardno potpisuje Aljoša Šerić, a u aranžmanu mu se pridružio Jere Šešelja, koji ujedno potpisuje produkciju, miks i master. Pjesma je snimljena u Element studiju u Zagrebu, a snimljen je i spot na zelenim livadama pod Sljemenom u režiji Radislava Jovanova Gonza kojeg će nam Pavel predstaviti ovih dana.

Nova postava benda: Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Dean Melki, Stipe Mađor, Mario Radan, Toni Tkalec i Filip Hrelja

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: