Objavljeno: 15 stu, 2022
Pavel donosi “Dobru stvar” na Adventuru

Nakon što su ljetos imali čast održati prvi koncert na novouređenoj šibenskoj Tvrđavi sv. Ivana, jedan od najvećih hrvatskih pop-rock bendova Pavel ponovo se vraća u Šibenik – ovaj put zasvirat će u Parkiću!

Prošle su godine briljirali na dodjeli glazbene nagrade Porin, osvojivši čak tri u kategorijama “Najbolji album pop glazbe”, “Album godine” te “Najbolja vokalna suradnja” i tu se ne zaustavljaju, već i dalje nižu glazbene uspješnice. Takav je i singl “Dani koji sjaje”, napravljen u suradnji s dobro poznatim glazbenicima Sanjom Doležal i Vladimirom Kočišom Zecom, kojim su najavili svoj novi, ujedno i sedmi studijski album.

Upravo u Parkiću šibenskoj publici predstaviti će i svoj drugi singl s nadolazećeg albuma, poprilično drugačiji od bilo čega što je Pavel dosad snimio – “Dobru stvar”.
Publika će imati priliku čuti neke hitove poput “Čuvaj me”, “Ljubav”, “Zbog tebe”, “Ne daj na nas”, “Otkako te nema” i mnoge druge sa dosad objavljenih studijskih izdanja. Glavnom vokalu Aljoši Šeriću, nakon šestomjesečne pauze će se na pozornici pridružiti i Tonka, odnosno Antonia Šerić.

“Naoružajte se osmijehom i dođite 10.12. u Parkić poslušati kako zvuči njihova prva disco pop pjesma!” poručuju iz Adventurinog tima i pozivaju vas da sve detalje pratite na web stranici i društvenim mrežama.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: