Objavljeno: 5 sij, 2023
Parking u podzemnoj garaži Poljana od danas isključivo u eurima

Gradski parking je sustav naplate parkiranja prilagodio uvođenju eura. U razdoblju od 1.1.2023. – 15.1.2023. na većini prodajnih mjesta omogućeno je plaćanje u obje valute – euro i kuna, osim:

U podzemnoj garaži „Poljana“ u razdoblju od 1.1.2023. – 4.1.2023. plaćanje parkiranja će biti moguće isključivo gotovinskim putem u valuti – kuna (HRK).

Kartično i SMS plaćanje u podzemnoj garaži neće biti moguće u navedenom periodu!

Od ponedjeljka, 5.1. sva plaćanja u podzemnoj garaži „Poljana“ će biti moguća isključivo u valuti – euro.

Na parkiralištima „Izgradnja“ i „Željeznički kolodvor“, plaćanje na parkirnim automatima i automatskim blagajnama će biti moguće isključivo u valuti – euro.

Na parkiralištima „Željeznički kolodvor“, „Draga“ i „Gat Krka“ – plaćanje kod kontrolora naplatničara u razdoblju od 1.1.2023.-15.1. 2023. će biti moguće u obje valute (euro i kuna).

Gradski parking d.o.o. poziva korisnike usluge parkiranja da koriste druge dostupne načine plaćanja usluge: Plaćanje SMS-om (m-parking), putem mobilne aplikacije Gradskog parkinga ili putem ePK portala Gradskog parkinga d.o.o. na ovom linku.

Gradski parking d.o.o. donio je cjenike usluga u valuti euro koji stupaju na snagu od 1. siječnja 2023. godine. Sve cjenike usluga prijevoza robe u staroj gradskoj jezgri, parkiranja, brodske linija 501 Brodarica-Krapanj, Odjela premještanja vozila, kolodvorskih usluga i lučkih pristojbi u valuti euro korisnici mogu pronaći na našim mrežnim stranicama: www.gradski-parking.hr.

Tako će po novom cjeniku vlasnici nepropisno parkiranih vozila koja usporavaju ili onemogućuju normalno odvijanje prometa, značajno utječu na stvaranje gužvi i ugrožavaju sigurnost sudionika u prometu, za premještanje vozila cjeniku platit će kaznu od 100 eura, a za pokušaj premještanja 50 eura.

Više informacija potražite na www.gradski-parking.hr.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: