Objavljeno: 21 ožu, 2024
Ovog vikenda svi na warm up za Crtaona fest

Prije Crtaone za malo više od tjedan dana, stiže warm up već ovog vikenda. U subotu 23. ožujka od 19 h u poznatom šibenskom okupljalištu Pubu 022 održati će se warm up za Crtaona fest .

Pripremljena je i mini izložba slika sa koncerata iz Crtaone iz prošlosti, kao i prigodna slušaonica bendova vezanih uz Crtaonu, ali i ostalih bendova iz tog vremena sa naglaskom na šibenske autorske bendove.

U sklopu večeri moći će se kupiti i limitirana količina dvodnevnih festivalskih ulaznica po promotivnim cijenama.

Crtaona fest održati će se 29. i 30.3. u dvorištu Gimnazije

U petak 29. ožujka nastupaju gimnazijski bendovi Krivo srastanje, RetroVizija i Aracataca. Nakon sto nas zagriju sjajni gimnazijski bendovi Đele sa svojim triom, nakon 20 godina dolazi odsvirati hitove kao što su A šta da radim, Užas je moja furka, Fa-fa-fa, Balkan itd. i u cijelosti izvesti antologijski live album Ravno do dna.

U subotu 30.3. sviraju šibenski old school punkeri Stratus, gimnazijski Freston , legendarni šibenski bend D Diplinizi , i samo za ovu priliku nakon 12 godina ponovno okupljen BeetanTone.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u sklopu sustava Entrio.hr on-line ili u Šibeniku na sljedećim pretprodajnim mjestima: GHETALDUS – Kaufland Šibenik, TISAKmedia Šibenik DALMARE I GHETALDUS – Šibenik Dalmare Centar.

Pušten je i limitirani broj promotivnih dvodnevnih festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 15 e.

Ulaz otvara u 19:00 h, a početak programa zbog velikog broja bendova zakazan je točno za 20:00 h.

Medijski pokrovitelji : Šibenik In i Radio Šibenik

Sponzori: Šibenska pivovara, Sold Out digitalni tisak&dizajn, Vinoplod Vinarija Šibenik, Lider ing d.o.o., Majc event solutions D.o.o. i TZ grada Šibenika

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: