Objavljeno: 6 pro, 2022
Outdoor Adventurica prvi put na Adventuri!

Ove godine po prvi puta u sklopu Adventure, za najmlađe adventuriste organizira se Outdoor Adventurica koja će se održati u parku Roberta Visianija dvije nedjelje zaredom, 11. i 18.12., u jutarnjem terminu, s početkom u 11.30 sati.

Outdoor Aventurica predviđena je za djecu od 5 do 10 godina, a ona obuhvaća zagrijavanje i razgibavanje uz trenera, božićnu glazbu i motivaciju voditelja, te orijentacijsko kretanje sa sportskim zadacima i nagradnim pitanjem namijenjeno djeci od 8 do 10 godina. U parku Roberta Visianija bit će postavljen sportski poligon na kojem će djeca odrađivati različite vježbe i natjecati se kroz igru i zabavu. Program se sastoji od 6 vježbi, a natjecatelji će biti podijeljeni u dvije grupe te će pomoću mape sakupljati slatke darove po Parkiću.

Svaki mali sudionik dobit će svog snjegovića izrezanog na tvrdom papiru, s konopčićem, na kojeg će napisati svoju božićnu želju. Sve dječje želje u prvoj nedjelji Outdoor Adventurice sačuvat će se i u nedjelju 18.12., njima će se okititi božićno drvce u Parkiću. Svako dijete koje bude sudjelovalo na Outdoor Adventurici čeka medalja i slatki pokloni.

„Prijave na Outdoor Adventuricu su obavezne! Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Google obrasca koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Adventure. Broj sudionika koji se mogu prijaviti je ograničen, zato požurite i prijavite vaše mališane na prvu Outdoor Adventuricu. Pozivamo sve male sudionike da dođu odjeveni u božićnom duhu, bilo da je riječ o kapici, šalu, rogovima jelena ili pak božićnom džemperu!“ – poručuju organizatori.

Program na Outdoor Adventurici će voditi Break a leg! boutique agencija, specijalizirana za organizaciju outdoor sportskih festivala i događanja na otvorenom, te Goran Špaleta, kineziolog, kondicijski trener, predavač te finalist ovogodišnjeg Survivora!

Detalje programa pratite na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici ili na internetskoj adresi.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: