Objavljeno: 13 pro, 2021
Otvorene prijave za Frituladu 2021. godine!

Najkompetitivnije natjecanje u friganju fritula vraća se u Adventurin Parkić u petak, 17. prosinca, a prijave ekipa koje godinama razvijaju recepte kako bi osvojile prestižni naslov ‘Zlatne fritule’ počinju u ponedjeljak 13. prosinca!

Riječ je o najslađem događaju u Adventuurinom Parkiću koji svake godine privlači sve više natjecatelja, a koje se veže uz tradiciju slavljenja Osmina ili Proslave koju šibenčani njeguju više od 500 godina, a i ovoga će petka, točno u ponoć zazvoniti sva crkvena zvona u Šibeniku, kao znak da smo osmi dan od Božića.

Ove se godine obilježavanju tradicije Frituladi priključuje i kultni Prošek Vinoplod vinarije Šibenik, pa će u Parkiću posjetitelji, dok natjecatelji frigaju, moći degustirati proizvod koji je upravo kategoriziran kao vrhunski, a za čiju se čast na europskoj razini upravo odvija prava bitka!

Aktualni prvaci Fritualde su ekipa s OHBP-a šibenske bolnice, a na Frituladu se može prijaviti svatko – pravila su jednostavna – svima su osigurane osnovne namirnice, plamenik, i radni stol, a natjecatelji sami nose tajne sastojke, kao i pribor za friganje.

Prijave počinju u ponedjeljak 13. prosinca, a obrazac za prijavu potražite na ovom linku.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: