Objavljeno: 7 lip, 2023
Otvorena nova Mail Boxes Etc. poslovnica u Šibeniku!

Otvorili smo novu Mail Boxes Etc. poslovnicu u Šibeniku!
Mail Boxes Etc. je međunarodna franšiza s preko 3300 poslovnica diljem svijeta, a od 2018. godine i u Hrvatskoj, gdje je trenutno 25 poslovnica. Prije 20 dana otvorili smo MBE poslovnicu i u Šibeniku. Ako trebate poslati Vaša paket bilo gdje u svijetu, posjetite nas u Šibeniku na Trgu Dražena Petrovića. Niste u mogućnosti zapakirati paket? Nema problema! Vršimo vrhunsku uslugu pakiranja, kako bi se smanjio rizik od oštećenja prilikom dostave.


Trebate pouzdanog partnera za Vaše poslovanje koji e Vam pomoći u obradi Vaših paketa? Mi Vam pomažemo da zadovoljite svoje kupce i unaprijedite svoje poslovanje! Bez obzira šaljete li mali paket ili paletu, naša usluga slanja nudi fleksibilne opcije prilagođene Vašim potrebama.
U našem Mail Boxes Etc. centru u Šibeniku možete unajmiti vlastiti poštanski sandučić bilo da ste privatna ili poslovna osoba. Zaprimit ćemo Vaše pakete i poštu i čuvati ih na sigurnom da biste ih mogli pokupiti kada Vam odgovora. Na Vaš zahtjev šaljemo sadržaj Vašeg sandučića na željenu adresu.

Uvjerite se u kvalitetu naših usluga. Radujemo se Vašem dolasku!

Javi nam se!