Osebujna Istrijanka Elis Lovrić na tvrđavi Barone ovo ljeto predstavlja novi album

Written by on 05/05/2022

Koncert Elis Lovrić koji se prvotno trebao održati u Kući umjetnosti Arsen prebačen je na Tvrđavu Barone. Talentirana istarska kantautorica stiže 28. lipnja kada će u Šibeniku predstaviti svoj novi album “Kanat od mora”.

AUTENTIČNI IZRIČAJ

Pažnju publike Elis privlači autentičnim glazbenim izričajem, izvedbama na labinjonskoj cakavici. Osim što putem svoje glazbe promiče istarski dijalekt i dijalektalno stvaralaštvo, već tri puta nastupila je na DORI u finalu izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije; ove godine predstavila se skladbom No War.

KANAT OD MORA

Elis u Šibenik dolazi promovirati svoj nedavno objavljen album “Kanat od mora” kojeg prati i zbirka poezije. Među pjesmama na albumu su i one koje su već objavljene kao singlovi i predstavljene na festivalima u Splitu i Šibeniku.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert su dostupne po cijeni od 60 kuna, a mogu se kupiti online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

Sve već kupljene ulaznice vrijede za novi datum.

Koncert je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2″ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist