Objavljeno: 5 svi, 2023
Od projektiranja bazena do bazenske opreme! Adeo pools na Brodarici

Novootvoreni izložbeno-prodajni salon Adeo pools na Brodarici nudi sve što trebate za pripremu bazena za sezonu kupanja koja je pred nama. Na jednom mjestu uz pomoć ljubaznog osoblja možete pronaći kompletnu bazensku opremu od robotskih čistača, bazenskih kemija, setova za čišćenje i prekrivača pa sve do toplinskih pumpi. Iz ponude izdvajamo trenutne akcijske pogodnosti: 15% popusta na Chemoform asortiman bazenskih kemija, setove za čišćenje, ljetne bazenske prekrivače i namatalice te plutajuće termometre, a sve to uz mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata.

Za one koji tek razmišljaju o ugradnji bazena, nabavi hidromasažne kade ili saune Adeo pools jamči kompletnu uslugu: od projektiranja i ugradnje do servisiranja i održavanja. Dugogodišnje iskustvo u ugradnji bazena, stručnost, osoban pristup i kvalitetni proizvodi-sve to ćete pronaći na jednoj adresi.

Za sva pitanja ili savjete obratite se na 099 4905 500 ili posjetite prodajni salon Adeo pools na adresi Gomljanik 2H na Brodarici od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Promo članak

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!