Objavljeno: 26 pro, 2023
Novogodišnji vikend u Šibeniku inspiracija za nesvakidašnji styling
Dok je vijest da na novogodišnjem vikendu u Šibeniku sviraju Parov Stelar i Stereo MC’s riješila dileme sve bez odgovora na pitanje gdje plešu zadnji ovogodišnji ples, ovim jedinstvenim streetstyle editorialom rješavamo dilemu u čemu blistati na šibenskim ulicama u noćima kojima ispraćamo godinu!
 

Pionir electro swinga Parov Stelar inspirirao je stilistice Mašu Štrbinić Šunjić i Sandru Eraković iz Vintage Love boutiquea u Šibeniku da za fotografkinju Paolu Sablić, ovaj put u ulozi modela, slože zavodljiv i hrabar, a ujedno nježan, suptilan i nepogrešiv outfit. U ovakvim preloved komadima koji su se nosili prije više desetljeća, klasicima koji iz mode zapravo ne izlaze nikada, uz senzualan ritam Parova Stelara 30. prosinca zablistat ćete kao pod reflektorima.

 

 

Taj slavni austrijski DJ poznat je po uzbudljivom spoju elektroničke glazbe i tradicionalnog swinga s jazzom. Njegova kombinacija tradicije i modernog ritma iz zvučnika isporučuje posebnu energiju, a posebna energija traži i jedinstven outfit.

 

 

Styling šibenske glumice Franke Klarić i programera i avanturista Valentina Janjca, inspiriran je ritmom electro-pop-dance senzacije Stereo MC’s s kojima ćemo ispred šibenske katedrale uplesati u novu 2024.!

Njihov je look razigran, pomalo ekstravagantan, prije svega zabavan i kao takav nepogrešiv za gibanje uz dobre vibracije britanskog dua u zadnjoj noći ove godine. Odvažno šarenilo osamdesetih i devedesetih, predimenzionirani i pomalo ekscentrični komadi, upečatljive jakne i sakoi, odvažne boje, unikatni detalji i ludi krojevi ionako iznova (s razlogom) pronalaze put do naših tijela i ormara.

 

 

Make up modela potpisuje vizažist Radovan Periša. Zadatak da njihova lica maštovito istakne nesvakidašnjim kombinacijama boja izvršio je perfektno. Priču je na šibenskim ulicama ususret novogodišnjem vikendu za Tvrđavu kulture fotografirao Valerio Baranović i poveo nas na neko magično mjesto.

 

 

Šibenik je, spomenimo, jedini hrvatski grad koji i ove godine u Novu godinu ulazi uz kvalitetna strana glazbena imena. Nakon lanjskog dočeka uz glazbenu i modnu ikonu Roisin Murphy, koji je ljestvicu podignuo prilično visoko, ove godine u Krešimirovim gradu stara se ispraća a Nova dočekuje na dvije pozornice, puna četiri dana i noći.

 

Headlineri 321 FESTA su Parov Stelar Stereo MC’s koji će svirati pred šibenskom ljepoticom, katedralom sv. Jakova u subotu i nedjelju. Četiri dana i noći pleše se još i u Perivoju Roberta Visianija gdje sviraju BluvinilPsihomodo popMeritas s Jelenom Radan i mnogi drugi. Detaljan program šibenskog novogodišnjeg festivala pronaći ćete ovdje.

Foto: Valerio Baranović/Tvrđava kulture Šibenik

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!