Objavljeno: 10 kol, 2021
Novi singl i videospot: The Kulash – I Found Heart of Gold

Nakon uvodnog singla i videospota “Place I Call Home” te hvaljenog debitantskog albuma “Eyes Full of Truth”, zatonska country-pop-rock grupa The Kulash predstavlja novi singl i spot “I Found Heart of Gold”.

Riječ je o vjerojatno najosobnijoj pjesmi s albuma prvijenca, a zanimljivo je da je i audio i video snimka snimljena uživo, prilikom live promocije albuma “Eyes Full of Truth”, koja se održala u Zatonu kod Šibenika, 16. srpnja tekuće godine. Tekst i glazbu potpisuje Ivan Kulaš, aranžman je napravio Vice Dukić, za rasvjetu su bili zaduženi Blackyequipments – Darko Paić, dok je kamera i fotografija prepuštena poznatom šibenskom snimatelju Ivanu Kulašu. Naslovnu fotografiju za singl je napravio Mićo Huljev.

“Čekaj, ovo je promocija? Izgleda i zvuči kao da zajedno sviraju godinama…” – samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara, koji se mogao čuti tijekom koncerta koji su The Kulash održali u Zatonu, pod nazivom “Live in Park”, u cilju promocije albuma “Eyes Full of Truth”. Ljetna večer, vrhunska pozicija u parku na samoj rivi, odličan zvuk i rasvjeta te bend koji doslovno proživljava svaku pjesmu, idealan je recept za vrhunski glazbeni događaj.

Red smijeha, red anegdota pa i pokoja suza, mogla se vidjeti među zaista velikim brojem ljudi koji su se okupili na koncertu, čime su dokazali da The Kulash apsolutno ima zvuk, emociju i atmosferu na nastupu, koja pomalo, ali sigurno dopire do ljudi. Svirali su Ivan Kulaš – vokal i gitara, Antica Bosna – prateći volal, Frane Gulin – lead gitara, Vice Dukić – bas gitara, prateći vokal, Darko Pavasović – bubnjevi, Grgo Gulin – keyboards.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: