Objavljeno: 9 svi, 2021
Nova prometna regulacija u Mimincu, radovi u Ulici Nikole Tesle se nastavljaju prema Putu gimnazije

Završetkom radova na rekonstrukciji i obnovi vodovodne i kanalizacijske mreže te sustava oborinskih voda na dijelu Ulice Nikole Tesle od Težačke do Ulice Paška Zjačića, nastupa nova faza i radovi se nastavljaju na dionici od Ulice Paška Zjačića prema Putu gimnazije.

Kako bismo osigurali neometano obavljanje radova i stanarima ovih ulica pristup vozilima, od ponedjeljka 10. svibnja na snagu stupa privremena prometna regulacija ulicama Nikole Tesle i Miminac.

Mijenja se smjer prometovanja kroz Miminac

Ulicom Nikole Tesle, od Težačke do Paška Zjačića promet će biti reguliran semaforima, naizmjenično. Iz Ulice Paška Zjačića promet će se usmjeravati Težačkom i Zadarskom na Ulicu kralja Zvonimira.

Iz Ulice kralja Zvonimira prema Ulici Paška Zjačića prometovat će se kroz Ulicu Miminac, obrnutim smjerom, prema Ulici Paška Zjačića. Promet ulicom Nikole Tesle od Ulice Put gimnazije prema Paška Zjačića bit će dozvoljen samo stanarima u dogovoru s voditeljem gradilišta.

Predviđeno je da svi radovi na uređenju Ulice Nikole Tesle završe u rujnu.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!