Objavljeno: 5 lip, 2024
Nina: Jedva čekam šibensku publiku! Pozornicu dijelim s Tonyjem i dat ćemo publici sve najbolje od nas!

Nina Badrić, jedna od naših najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija blistava karijera uspješno traje više od 30 godina, ovoga ljeta zajedno s Tonyjem Cetinskim otvara premijerno izdanje glazbenog festivala Šubićevac live koncertom koji će se održati u petak, 6. srpnja na stadionu Šubićevac u organizaciji HNK Šibenik.

Šibenski koncert koji je pred nama otvara i ovogodišnju koncertnu sezonu popularne pjevačice koja je od početka ove godine većinu vremena posvećivala radu na novim pjesmama i iščekivanom novom studijskom albumu.

„Jedva čekam šibensku publiku! Bit će to presjek moje karijere, odsvirat ćemo sve moje najveće hitove. Pozornicu na Šubićevcu dijelim s Tonyjem, a publici ćemo stvarno dati sve dati najbolje od nas!“ najavila je Nina, koja se uvijek rado vraća u Krešimirov grad.

„U Šibeniku volim baš sve! Ljude i njihovu neposrednost, šušur i atmosferu, ovaj poseban grad i, naravno, hranu“, nastavila je Nina, a prisjetila se i prethodnih koncerata.

Nina je, naime, u Šibeniku održala fenomenalan koncert na rasprodanoj Tvrđavi sv. Mihovila 2018., a potom ponovno rasprodala koncert na istom mjestu 2022. godine što potvrđuje činjenicu da je u Šibeniku uistinu jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica na čije koncerte publika doslovno hrli.

„Moj posljednji koncert u Šibeniku bio je 2022. na Tvrđavi sv. Mihovila i pamtim kao najposebniji koncert te godine. Bilo je zaista za pamćenje i nadam se da ćemo tu atmosferu ponoviti i ove godine na Šubićevcu“, poručila je Nina, koja je ovih dana završila s radom na svom novom studijskom albumu. Popularna pjevačica nam je otkrila da za publiku u Šibeniku sprema i jednu posebnu premijeru.

„Novi album je gotov, ovih dana izlazi i prvi najavni singl kojeg ćemo i premijerno uživo izvesti na koncertu u Šibeniku!“ O novom albumu kojeg Ninini brojni fanovi iščekuju s velikim nestrpljenjem progovara iskreno i emotivno: „Nadam se da će ljudi zavoljeti sve nove pjesme koje sam im pripremila na novom albumu, baš kao i ove do sada. To će mi biti najveći poklon. Album je širok, raznolik i nadam se da će svatko pronaći među svim novim pjesmama onu posebnu pjesmu za sebe.“

A Nina ne skriva veselje da će u Šibeniku podijeliti pozornicu s Tonyjem Cetinskim za kojeg je vežu brojni sjajni koncerti i zgode.

„Tonya i mene veže puno zajedničkih godina muziciranja. Uvijek je bio duhovit i u karijeri smo imali puno zajedničkih turneja na kojima bismo se vječito dobro zezali“, zaključuje Nina Badrić koju ovog ljeta očekuju koncerti po cijeloj zemlji, a potom 30. studenog kreće na veliku koncertnu turneju na kojoj će promovirati novi album.

Organizator koncertnog spektakla Nine i Tonyja, kao i cjelokupnog festivala Šubićevac live je HNK Šibenik, koji uz činjenicu da ove godine s ponosom predstavlja novi glazbeni festival u Šibeniku, ovih dana ima puno razloga za slavlje. HNK Šibenik je ponovno prvoligaš!

“Ulazak u SHNL je od velike važnosti ne samo za HNK Šibenik, već za cijeli grad. Ekspresno smo se vratili u društvo najboljih i to u vrlo dramatičnom prvenstvu. Osjeti se velika pozitiva i zadovoljstvo među ljudima i sigurni smo da će se to pozitivno odraziti i na posjećenost svih koncerata i ostalih evenata koje ovo ljeto organiziramo na stadionu Šubićevac. Koncert Tonyja i Nine 6. srpnja tek je početak…”, poručuju iz uprave HNK Šibenik.

Ulaznice za predstojeći koncert Nine i Tonyja 6. srpnja u Šibeniku u pretprodaji se mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online putem linka.

U prodaji je preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica, a radi se o kategorijama VIP Platinum (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup, VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba. Također, dostupne su i standardne ulaznice po 25 EUR.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!