Nema novooboljelih u Šibensko-kninskoj županiji, broj oporavljenih raste

Written by on 23/04/2020

Na području naše županije nema novooboljelih od koronavirusa, tako da je broj zaraženih osoba i dalje 83.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 7 osoba i niti jedna nije na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split. S današnjim danom imamo 28 oporavljenih osoba.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 320 osoba, od čega je 193 osobe kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 272 osobe.
U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da nije bilo kršenja navedene mjere.

Vezano za broj oboljelih zdravstvenih djelatnika i zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji, s jučerašnjim danom, u OVB „Hrvatski ponos“ Knin 13 je zdravstvenih djelatnika oboljelo od COVID-19, a 30 djelatnika je pod mjerama samoizolacije. U OB Šibensko-kninske županije imamo jednog oboljelog i 19 zdravstvena djelatnika u samoizolaciji.
U Domu zdravlja Drniš i Zavodu za hitnu medicinu ŠKŽ oboljelih zdravstvenih djelatnika nema, a po dvoje ih je pod mjerama samoizolacije. U Domu zdravlja Knin i Domu zdravlja Šibenik nitko od zdravstvenih djelatnika nije pod mjerama samoizolacije i nema oboljelih.

Broj oporavljenih osoba raste, a broj oboljelih se nasreću smanjuje zahvaljujući savjesnosti svih naših građana. I dalje apeliramo, poštujte preporuke Stožera civilne zaštite RH, izbjegavate nepotrebna putovanja i kontakte jer o nama samima ovisi koliko će ovakvo stanje trajati.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist