Objavljeno: 8 ožu, 2024
Neki novi zvuk: U proljeće s izmjenama u programu Radio Šibenika

Vrijeme je za promjene na još bolje, na još kvalitetnije. Od idućeg tjedna uobičajne emisije Radio Šibenika u terminu od 18 do 19 sati slušamo u novom ruhu. Kulturni, Zeleni, Mladi i Zdravi Šibenik tako postaju KUL_TURA, Eko scena, Abeceda generacije i Zdravi bili. Sadržajno emisije ostaju iste – i dalje ponedjeljkom donosimo sve najnovije i najvažnije informacije i priče iz kulture, srijedom govorimo o važnim ekološkim temama, četvrtkom pričamo o mladima, a petkom osvještavamo zašto je važno staviti zdravlje na prvo mjesto.

Urednice emisija ostaju Živana Podrug i Snježana Klarić, realizaciju potpisuju naši voditelji, odnosno voditeljice, a produkciju audio producent Darko Vrančić.

Spomenute emisije mogu se slušati i u reprizi svakog idućeg jutra ili na zahtjev na SoundCloudu Radio Šibenika.

„Ovo je dobra prilika da podsjetimo kako je Radio Šibenik više od lokalnog radija ili javnog servisa. Radio Šibenik je tu da informira, educira, zabavi i opusti i to je smjer kojemu su okrenuti svi segmenti našeg programa već duže od pola stoljeća”, poručila je urednica, Snježana Klarić.

Važno je istaknuti da se program Radio Šibenika može slušati 24 sata i live streamom na www.radiosibenik.hr, a tu su i društvene mreže Facebook, Instagram i TikTok. Također, sve što vas zanima ili vam treba pitati možete na what’s up broj – 097 749 3770.

Radio Šibenik – tvoj radio!

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: