Objavljeno: 20 svi, 2024
Nakon četiri godine Vanna se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila

Vanna, jedna od naših najboljih pjevačica, vraća se na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila! Na jednoj od najljepših domaćih pozornica publika će imati priliku poslušati presjek Vannine bogate glazbene karijere koja traje preko trideset godina.

Pjevačica novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika.

Već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima, a njezine interpretacije uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera.

Ulaznice po cijeni od 20 eura dostupne su u sustavu Eventim.hr.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!