Objavljeno: 30 lip, 2023
Mlad i talentiran Ivan Vidović ima novu stvar

Ivan Vidović novo je ime na glazbenoj sceni za koje će se, kako se čini, itekako čuti. Mlad i nadaren Metkovac pažnju je privukao još za vrijeme glazbenog show-a „Zvijezde ljetni hit“. Skroman, vrijedan i talentiran, nakon tv showa posvetio se izgradnji glazbene karijere.
Uz redovite live svirke na dalmatinskoj obali, marljivo, i kako kaže, bez želje za instant uspjehom, priprema pjesmu po pjesmu za svoj album prvijenac.
Nakon pjesama „Čuvar pobjeda“ i „Meštar“, upravo je objavio svoj novi singl – pjesmu „Čudan vjetar“. Glazbu i tekst za ovu lepršavu i ritmičnu pjesmu potpisuje autor Goran Komazin Meka, dok je aranžman složio upravo Ivan. Spot za novi singl premijerno je prikazan prije nekoliko dana, a za njega su zaslužni Igor Soldo i Danijel Ćavar.
O kvaliteti mladog glazbenika govori i činjenica kako je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom u Hrvatskoj – Croatia Records. „Hvala svim prijateljima i kolegama koji su radili na ovoj pjesmi, zaista sam uživao u cijelom procesu i nadam se da će doći do publike i da će im se svidjeti“, rekao je Ivan o svojoj novoj pjesmi.

Pjesmu poslušajte OVDJE
Ivan Vidović IG

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: