Objavljeno: 24 kol, 2021
Matija Cvek i Marko Kutlić s pjesmom “Zaplesala je s ljetom” u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit srpnja je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “A meni vruće” u izvedbi Domenice, “Bambina mia” koju izvode CAMBI. i TBF ft. ST Koke, “Ja još uvijek imam istu želju” u izvedbi Nine Badrić, pjesme “Kada jednom odem” koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade te “Zaplesala je s ljetom” u izvedbi Matije Cveka i Marka Kutlića.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Zaplesala je s ljetom” koju izvode Matija Cvek i Marko Kutlić. Glazbu pjesme potpisuju upravo njih dvojica, a tekst zajednički Cvek i Aleksandar Čubrilo.

Matija Cvek i Marko Kutlić su već poznata lica na glazbenoj sceni. Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit. Dva vrhunska vokala i fuzija funka i rocka dobitna su kombinacija – prvi takt, drugi takt i pjesma već ne izlazi iz glave. Prijateljstvo i druženje rezultiralo je sjajnom pjesmom koju je prepoznala i publika.

“Presretni smo. Od srca se zahvaljujemo publici što je tako lijepo prihvatila pjesmu „Zaplesala je s ljetom”. Ljeto još nije gotovo i nadamo se da će se uz ovu pjesmu još dugo plesati!” poručili su Matija i Marko.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: