Objavljeno: 28 sij, 2022
Mary May se vraća Šibeniku!

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu drugog izdanja festivala Let’s Rock, Mary May se vraća Šibeniku, ovog puta u Kuću umjetnosti Arsen.

„Neobjašnjiva sila”, „samootkrivena, samoizgrađena, samozatajna kantautorica čiji snažni glas probija barijere”, „najljepša…kantautorska debitantska priča koje je došla nenajavljeno niotkud i opila nam čula” samo su kap u moru pozitivnih kritika i recenzija koje su popratile objavu albuma prvijenca Things You Can’t Put Your Finger On, nastalog u suradnji s producentom Mark Mrakovčićem i nominiranog za nagradu Porin 2018.
Otada je Mary u pratnji benda koji čine Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi) i Jakša Perković (bas) nastupala na koncertima i festivalima diljem Hrvatske te odradila mini europsku turneju. 2020-tu su obožavateljima uljepšali live verzijom albuma prvijenca, a nedavno su izdali i dvostruku live ploču, dok trenutno snimaju novi materijal za drugi studijski album.

Sastav djeluje kao kvintet koji voli pjevati i svirati u vodama americane, folka i bluesa. Međutim, kad je riječ o Mary, jasno je da se radi o jednoj od najznačajnijih kantautorica na domaćoj nezavisnoj sceni koju možete poslušati u petak, 11. veljače u Arsenu.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u prodaji od danas, na kucaarsen.hr i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: