Objavljeno: 19 kol, 2020
Martinska Punk ovog vikenda predstavlja ponajbolja imena domaće scene

Najbolje od domaćeg punka i HC-a stiže ovaj vikend na Martinska Punk festival u Šibenik. Tradicija punka time se nastavlja na Martinskoj i 20 godina nakon prvog izdanja legendarnog festivala. U malo drugačijoj formi i s drugačijim imenom, Martinska Punk će biti prava fešta za sve ljubitelje žešćeg i bržeg ritma. 21. i 22. kolovoza predstavit će se domaća scena, a na pozornicu će se popeti Motus Vita Est, Fakofbolan, Crasso De Odio, Disaster, Ponor, Kurve, Raspad, a cijelu priču i projekt će zatvoriti “povratnički” koncert šibenskog benda Nula.

Ulaznice u pretprodaji putem Entria, jednodnevna 75 kuna i dvodnevna 120 kuna. Na ulazu će ulaznica za jedan dan koštati 90, a za dva 150 kuna.

Ove godine i PDV tim slavi 20 godina dugu tradiciju punka na Martinskoj. U sklopu festivala bit će prisutan štand tj. merchandise kućica u samom srcu lokacije. Tu će se moći pribaviti vinilna te CD izdanja uz popratne odjevne artikle (t-shirts, hoodies) nekolicine bendova koji sviraju oba dana. Također, bit će dostupna probrana vinilna selekcija vezanih (pod)žanrova i etiketa s kojima PDV surađuje putem distribucije, a koji savršeno odgovaraju duhu Martinska Punk fešte. Uz glazbu naći će se i štiva za čitanje i to mahom naslova anarhističkog usmjerenja. PDV izdavačka kuća izdala je albume bendova Nula, Fakofbolan, Motus Vita Est i Ponor koji nastupaju ovaj vikend na Martinskoj.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: