Objavljeno: 28 velj, 2020
Lady Gaga objavom novog singla „Stupid Love“ obilježila početak novog poglavlja u karijeri!

Jedna od najutjecajnijih glazbenica današnjice početak njene nove ere obilježila je njenim prvim samostalnim singlom nakon trogodišnje pauze

Za iščekivanu je pjesmu predstavljen i službeni videospot.

Lady Gaga, glazbenica koja je debitantskim albumom „The Fame“ redefinirala pojam pop zvijezde na oduševljenje obožavatelja objavila je novi, iščekivani singl. Pjesma nosi naziv „Stupid Love“, a u njenom kreiranju je sudjelovao hitmaker Max Martin. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Na pjesmi „Stupid Love“ talentirana je glazbenica i glumica surađivala s velikim producentskim imenima kao što su legendarni hitmaker Max Martin (Ariana Grande, The Weeknd) i BloodPop (Justin Bieber). Za pjesmu „Stupid Love“ predstavljen je i službeni videospot, za čije je snimanje u potpunosti korišten iPhone 11 Pro. U kreiranju spota sudjelovao je Daniel Askill (Sia, Placebo).

Lady Gaga je početak nove ere najavila na Twitteru, na kojem je objavila fotografiju velikog plakata na kojem je ispisan naziv singla. Iako još uvijek nema potvrđenih detalja o njenom iščekivanom šestom studijskom albumu, obožavatelji nagađaju da bi mogao nositi naziv „Chromatica“.

Posljednji studijski album Lady Gage nosi naziv „Joanne“ te je objavljen 2016. godine. Na izdanju su se našli singlovi „Perfect Illusion“ i „Million Reasons“. Debitantski album naziva „The Fame“ objavila je 2008. godine te je njegovim singlovima „Just Dance“, „Poker Face“ i „Paparazzi“ osvojila veliku pažnju publike. Popularna glazbenica do danas je osvojila više od 10 nagrada Grammy, a veliko je priznanje dobila i u obliku nagrade Oscar, koju joj je osigurao hit „Shallow“, dio soundtracka popularnog filma A Star Is Born.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: