Objavljeno: 22 svi, 2020
Lady Gaga objavila singl “Rain On Me”, na kojem joj se pridružila Ariana Grande

Nezaustavljiva Lady Gaga ponovno oduševljava novom glazbom! Ovog je puta riječ o pjesmi naziva “Rain On Me”, suradnji s vokalnom velesilom Arianom Grande. Novi singl slavne pjevačice drugi je u nizu kojim je najavljen njen dugoočekivani šesti studijski album “Chromatica”, koji će biti objavljen 29. svibnja.

Nakon što je u veljači singlom “Stupid Love” ponovno osvojila glazbene ljestvice i najavila povratak dance-pop korijenima, Lady Gaga nam otkriva još jedan dio onoga što nas čeka na njenom šestom studijskom albumu “Chromatica”. Konceptualni audiovizualni niz kojim je najavila novo poglavlje u karijeri multitalentirana pjevačica nastavlja pjesmom “Rain On Me”, na kojoj joj se pridružila Ariana Grande. Glazbenice su suradnju potvrdile na društvenim mrežama fotografijama koje prate estetiku videospota singla “Stupid Love”.

Brojni obožavatelji Lady Gage s nestrpljenjem čekaju njeno novo studijsko izdanje “Chromatica”. Pjevačica je posljednji album “Joanne” objavila 2016. godine, a nakon što je zbog globalne COVID-19 pandemije potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je prethodno najavila, otkrila je da će “Chromatica” svjetlo dana ugledati 29. svibnja.

Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta One World: Together At Home, u kojem je sudjelovalo skoro 80 imena među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Gaga je obožavateljima otkrila kako je u proteklo vrijeme bila aktivna i na području književnosti. Njena knjiga Channel Kindness: Stories of Kindness and Community bit će objavljena 22. rujna, a sadržavat će osnažujuće priče koje su napisali mladi ljudi te inspirativne bilješke same pjevačice.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: