Objavljeno: 18 srp, 2020
Kygo i Tina Turner u novoj verziji hita “What’s Love Got To Do With It”!

Kygo nas ponovno oduševljava! Nakon sjajne obrade izvedbe Whitney Houston “Higher Love” prošloga ljeta (više od 100 milijuna pregleda na YouTubeu), došlo je vrijeme i za novu zanimljivu suradnju. Naime, svjetska zvijezda, producent i DJ Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, s briljantnom i neponovljivom, Grammyjem nagrađenom Tinom Turner, objavio je obradu također legendarnog hita “What’s Love Got To Do With It”.

Novu verziju pjesme “What’s Love Got To Do With It” prati i novi spot – režiju potpisuje Sarah Bahbah, a glume Laura Harrier (Hollywood, Blackkklansman) i Charles Michael Davis (The Originals, The Vampire Diaries). Spot je od jučer samo na YouTubeu prikupio više od 800.000 pregleda!

Inače, slavna pjesma Tine Turner je primljena i u Grammy Hall of Fame, a magazin Rolling Stone je pjesmu uvrstio na ljestvicu pjesama svih vremena “The 500 Greatest Songs of All Time.”

“Nisam mogao biti više uzbuđen zbog suradnje s Tinom Turner, ikonom koju sam slušao odrastajući. ‘What’s Love Got To Do With It’ je jedna od mojih najdražih svevremenskih pjesama pa je prilika da je obradim i poseban trenutak u mojoj karijeri. Volim raditi s bezvremenskim vokalima premda je izazovno sačuvati elemente originalne pjesme i dodati moj “touch”, iznimno sam zadovoljan kako je ispalo”, kaže Kygo.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: