Objavljeno: 13 svi, 2020
‘Kuća puna ritma’ Brain Holidaysa pozitivno utječe na zdravlje, povećava razinu hormona sreće, emitira ljubav i feel good vibracije!

Odličan reggae ritam, pozitivu i veselje s trenutnih različitih lokacija, Brain Holidays ft. Brico predstavljaju ‘Kuću punu ritma’! Nova pjesma snimljena je nedavno na sunčanoj Jamajci u studiju legende svjetske glazbene scene Boba Marleyja i prvi je singl s nadolazećeg, petog studijskog albuma kojim Holidaysi obilježavaju 20 godina na glazbenoj sceni!

Iako su inicijalni promocijski planovi bili drukčiji, ova ih je situacija promijenila, a ekipa se brzo prilagodila“Došli smo s Jamajke sa snimanja albuma direktno u izolaciju, ‘Kuća puna ritma’ je bila savršen izbor za singl. Jedino što nam je preostalo je da plešemo po kući uz reggae.” – složno poručuju iz Zagreba, Klagenfurta, Primoštena i s Murtera!

Preporuka za slušanje: ‘Kuća puna ritma’ pozitivno utječe na zdravlje, povećava razinu hormona sreće, emitira ljubav i feel good vibracije!  

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!