Objavljeno: 21 sij, 2021
Kroz dodjelu nagrada vodi nas Iva Šulentić

U tijeku su pripreme za završnicu Cesarice, koja je ove godine zbog pandemijskih uvjeta u obliku televizijske emisije. I unatoč nikad težoj godini za hrvatsku glazbu, glazbenici nisu odustajali. Imamo 12 hitova mjeseca za veliko finale, a tko će osvojiti Cesaricu za hit godine saznat ćemo sutra u 20:05 h na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija. Kroz dodjelu prestižne nagrade vodi nas Iva Šulentić!

Nagrada Cesarica održava se četvrtu godinu zaredom. Cijelu proteklu godinu publika je svaki mjesec nominirala jednu pjesmu za Hit mjeseca koja je sada ušla u finale. U konkurenciji za Hit godine su: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i Silente.

Osim Cesarice za najpopularniju i najuspješniju pjesmu u 2020. godini, kao i nagrada za hitove mjeseca, u televizijskoj emisiji će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade odličnim hrvatskim glazbenicima.

Voditeljica ovogodišnje dodjele Cesarice je Iva Šulentić, a tijekom emisije očekuju nas i brojni prezenteri, poznata glazbena imena. Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, a redatelj emisije je Tihomir Žarn.

 

Foto: Miroslav Hrg

Iako zakinuti za druženje uživo, s našim glazbenicima možemo proslaviti putem TV-a. Vidimo se sutra, 22. siječnja s početkom u 20:05 h na HTV2!

Naslovna fotografija: Filip Kovačević

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!