Objavljeno: 23 ožu, 2022
Koncert pod zvijezdama! Petar Grašo vraća se u Šibenik

Koncert na jednoj od najljepših jadranskih pozornica, šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, zakazan je za 9. srpnja 2022.

Petar Grašo ponovno je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača u regiji. Splitski pjevač rasprodao je dvije zagrebačke Arene te splitsku Spaladium Arenu, a ovo ljeto vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila gdje će, u organizaciji Star produkcije 9. srpnja 2022., održati svoj koncert.

– Jednako velik izazov mi predstavlja nastupati u velikim dvorama kao i u manjim, intimnijim prostorima. Želim ispuniti želje publike te doći u sve gradove gdje me žele slušati – iskren je Grašo.

Omiljeni glazbenik na sceni je više od 20 godina, a osim pjevanja, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače. U posljednjih godinu dana osvojio je hitovima radijske top ljestvice u Hrvatskoj i regiji, a njegovi nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi. Neupitno je da ga publika voli, a ove godine s pjesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je nagradu Cesarica za Hit godine, dok su ga čitatelji Večernjeg lista izabrali za glazbenika godine.

Nastup na tvrđavi Sv. Mihovila izvrsna je prilika da se uvjerite zašto je upravo Grašo jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice možete nabaviti od srijede, 30. ožujka 2022. u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. #jersviratisemora2

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: