Koncert Bajage na Tvrđavi rasprodan do posljednjeg mjesta, poznata i predgrupa

Written by on 23/06/2022

Točno dva tjedna do, koncert Bajage i Instruktora na tvrđavi sv. Mihovila i službeno je rasprodan. Za koncert na koji se čekalo 33 godine, koliko je prošlo od kad su legendarni srbijanski rockeri svirali u Šibeniku, tako više nema ulaznica, kako javljaju organizatori.

Podsjetimo, u četvrtak 7. 7., Bajaga i Instruktori penju se na pozornicu tvrđave sv. Mihovila gdje će održati svoj veliki dvosatni dugoočekivani koncert. Radi se o jednom od najdugovječnijih, najkvalitetnijih i najpoznatijih rock sastava s područja bivše države kojem će ovo biti jedini nastup u Dalmaciji ove sezone. U nešto više od mjesec dana od kad je koncert najavljen, puni kapacitet tvrđave bez ograničenja rasprodan je do posljednjeg mjesta.

– Nastup Bajage u Šibeniku najavljujemo još od veljače 2020. i već tada je vladao golemi interes za ulaznicama. Nakon dvije godine pandemije, napokon smo uspjeli organizirati ovaj događaj, koji je osim Šibenčana privukao publiku iz cijele Hrvatske, ali i šire. Tako nam na tvrđavu dolaze gosti iz Slovenije, Njemačke, BIH, Srbije, Italije, Švedske, Austrije i Litve. Gotovo 70% kupaca ulaznica su žene, a prosječna dob publike je 40 godina. Jučer je prodana i posljednja ulaznica, te ih neće više biti ni u pretprodaji ni na ulazu, jer je kapacitet tvrđave ipak ograničen. Kako smo i najavili, ovo će biti jedan ekskluzivan događaj za najvjerniju publiku u intimnoj atmosferi najljepše pozornice na Jadranu – govori Igor Bergam ispred PARK organizacije.

Prije Bajage kao predgrupa nastupit će legendarni šibenski roker Miro Odak sa svojim bendom Lili Gee. Ova autorska rock četvorka predvođena frontmenicom Lidijom Graovac promovirat će svoj album Ispod kože koji su izdali za Croatia Records, a s kojeg je objavljeni single Skidam se tri tjedna proveo kao broj 1 na top ljestvici HR2.

Organizator koncerta Bajaga i Instruktori na tvrđavi sv. Mihovila je šibenska PARK organizacija u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik. Partneri projekta su hotel Olympia Vodice, Vinoplod Vinarija Šibenik, Općina Biskupija, TZ Grada Šibenika te Entrio.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist