Objavljeno: 21 tra, 2020
Kelly Clarkson izaziva nas da izaberemo ljubav umjesto straha

Dobitnica Grammyja i globalna glazbena zvijezda, Kelly Clarkson otkrila je upravo najnoviji singl “I Dare You”.

Pjesmu koja predstavlja senzacionalnu himnu snage ljubavi i pozitivnog stava napisali su Natalie Hemby (The Highwomen, Kacey Musgraves), Laura Veltz (Dan + Shay, Maren Morris) i Ben West (P!nk, Lady Antebellum), dok produkciju potpisuje dugogodišnji suradnik Jesse Shatkin (Sia, Jennifer Lopez).

“I Dare You” je predstavljen uz kolekciju od pet multijezičnih dueta otpjevanih uz međunarodno priznate vokaliste – Zaz (“Appelle Ton Amour” – francuski), Faouzia (“كنتحداك” – arapski), Blas Cantó (“Te Reto A Amar” – španjolski), Glasperlenspiel (“Trau Dich” – njemački) i Maya Buskila (“בוא נראה” – hebrejski) na njihovim materinjim jezicima čime se dodatno u fokus stavila poruka uključivosti i zajedništva. Pjesma je premijerno predstavljena u novoj epizodi emisije The Kelly Clarkson Show, u kojoj su joj se u virtualnom nastupu pridružili njezini glazbeni partneri sa svih strana svijeta.

“Ovo je moj najdraži i najteži projekt na kojem sam ikad radila”, objasnila je Clarkson. “Oduvijek je bio moj san, dok sam odrastala pjevajući na različitim jezicima, pronaći savršenu pjesmu, savršenu poruku, da nas sve globalno poveže, a zatim snimiti tu pjesmu s nekoliko drugih umjetnika sa svih strana svijeta na njihovom maternjem jeziku. Uložili smo puno posla u to kao tim i odlučili ga realizirati jer osjećamo kao da smo svi sada povezani više nego ikada prije, a možda će ova poruka donijeti malo nade u ovo ponekad mračno i samotno vrijeme. Puno hvala svim glazbenicima koji su sa mnom radili na ovome. Nadamo ste se svi povezali s ovom porukom i odabrali ljubav umjesto straha. Izazivam vas.”

Kelly Clarkson svakako je jedna od najpopularnijih glazbenica ere o čemu svjedoči 25 milijuna prodanih primjeraka albuma i 40 milijuna singlova. Ova rođena Teksašanka osvojila je srca publike pobjedom u prvoj sezoni showa Američki Idol, da bi već debitantskim singlom “A Moment Like This” osvojila prvo mjesto Billboardove ljestvice Hot 100. Vladavinu pop ljestvica nastavila je brojnim multiplatinastim singlovima od kojih svakako vrijedi izdvojiti omiljene “Miss Independent” i “Because of You.”

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: