Objavljeno: 7 sij, 2020
Justin Bieber objavio novi singl „Yummy“

Grammyem nagrađena svjetska megazvijezda Justin Bieber obilježava početak 2020. godine novim singlom – upravo danas svjetlo dana ugledala je njegova nova pjesma „Yummy“, hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi.

S krajem protekle godine Justin Bieber je kroz objave na svojim društvenim mrežama jasno dao do znanja kako će u 2020. krenuti s novim izdanjima te da možemo očekivati i njegov novi studijski album. Prva u nizu tih najava je singl „Yummy“, a pjesma predstavlja njegovo prvo samostalno izdanje još od 2015. godine i albuma „Purpose“.

Uz to, najavljena je i YouTube dokumentarna serija „Justin Bieber: Seasons“, čija prva epizoda slijedi 27. siječnja, a koja prati njegovu životnu priču i proces odrastanja te sazrijevanja. Prema službenom traileru, u serijalu se pojavljuju brojni suradnici i osobe iz njegovog privatnog života, što uključuje suprugu Hailey Bieber te menadžera Scootera Brauna:

https://youtu.be/jFuOoAFJlOg

Iako detalji o novom albumu još uvijek nisu poznati, znamo kako će se objava dogoditi tijekom ove godine, a bit će to njegov peti po redu studijski album, nakon izdanja „Purpose“ iz 2015. godine, za koji je nagrađen i Grammy priznanjem. Podsjećamo, upravo je taj album uživo predstavio i u Hrvatskoj, koncertnim spektaklom u zagrebačkoj Areni, u studenom 2016. godine.

Uz objavu novog singla te najavu novog studijskog izdanja, potvrđena je i turneja u Sjevernoj Americi, koja će započeti u svibnju ove godine.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: