Objavljeno: 7 svi, 2020
Iz Vodovoda poručuju Brodaričanima: ‘Pripremite instalacije za prespajanje na novu mrežu’

Vodovod i odvodnja d.o.o. Šibenik već duže vrijeme kontinuirano obavlja prespajanje postojećih vodovodnih priključaka na novu vodovodnu mrežu na području aglomeracije Šibenik što uključuje i područje Brodarice.

Pa tako iz Vodovoda mole sve vlasnike objekata na predjelu između državne ceste D8 (Jadranske magistrale) i obale koji imaju postojeće vodovodne priključke da unutar svojih parcela obave sve potrebne radove za prespajanje na novu vodovodnu mrežu, tj. prespajanje na nova vodomjerna okna koja su postavljena na javnoj površini na granici privatnih parcela (potrebno je unutar privatne parcele položiti cijevi od postojećeg okna vodomjera ili najbližeg mogućeg mjesta spoja na postojeću instalaciju do novog vodomjernog okna). Savjetujemo da se potrebni radovi iskoriste i za pripremu budućeg kanalizacijskog priključka.

Stari postojeći vodovodni cjevovodi sa kojih se trenutačno obavlja opskrba navedenog predjela (azbest-cementne i pocinčane cijevi postavljene šezdesetih godina prošlog stoljeća) planiraju se ukidati u razdoblju od kraja lipnja do kraja kolovoza 2020.

Ukidanje stare postojeće vodovodne mreže početi će na predjelu od ”kafića Fjaka” do tzv. bivšeg ”Crvenog koralja”, te postepeno napredovati prema stečenim uvjetima na terenu.
Za sam postupak premještanja postojećeg vodomjera iz postojećeg vodomjernog okna u novo vodomjerno okno i konačni prespoj na novu mrežu, molimo potrošače da se nakon izvršene pripreme u privatnoj parceli obrate Vodovodu i odvodnji d.o.o. Šibenik, radnim danom od 7-15 sati (kontakt osoba Dražana Vrcić, ing.građ.: 091 3800 844).

Molimo pripremiti slijedeće podatke: ime i prezime vlasnika priključka, adresa, broj telefona, broj katastarske čestice, mjerno mjesto (podatak sa računa), broj članova kućanstva.
Napominjemo kako se premještaj vodomjera i spoj na novu vodovodnu mrežu smije izvoditi samo od strane Vodovoda i odvodnje d.o.o. Šibenik!

Za sve potrebne informacije mještani se mogu obratiti elektronskim putem na kontakt@vodovodsib.hr i na drazana.vrcic@vodovodsib.hr.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!