Objavljeno: 11 lip, 2020
Hauser časti rođendanskim koncertom na slapovima Krke!

Hauser u ponedjeljak, 15. lipnja, slavi rođendan uz streaming posebnog solo nastupa snimljenog na prekrasnim slapovima Krke, odnosno u Nacionalnom parku Krka.

Koncert možete premijerno pratiti na Hauserovom službenom YouTube kanalu 15. lipnja u 20 sati i već sad namjestiti podsjetnik!

Bit će to nastavak Hauserovog projekta “Alone, Together – from Arena Pula”. Hauser je u u travnju nastupio sam u praznoj pulskoj Areni, a nastup je posvetio svima koji radili na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

Ljepote Krke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i bit će to sjajna prilika da barem nakratko uživate u ljepotama Krke i klasične glazbe na violončelu. Uz to, bit će ovo još jedna prilika da Hauser u svijet pošalje prekrasnu turističku razglednicu. Hauser će u izvedbe uklopiti i remek-djela objavljena na hvaljenom albumu “Classic”.

“Nakon što smo završili “Alone, Together” iz pulske Arene, shvatio sam da su blizu prekrasne lokacije koje pružaju mogućnost sviranja mojeg najdražeg repertoara u izvanrednom okruženju. I to ne samo na jednom koncertu, već da je moguće napraviti seriju jedinstvenih koncerata. Mnogo mi znači to što se mogu povezati s toliko vas. Iako sviram sam, ipak možemo to iskustvo podijeliti zajedno. Nastup na slapovima Krke ima za mene posebno značenje jer ćemo ga objaviti na moj rođendan. Pridružite mi se da ga proslavimo zajedno, Alone, Together” – poručuje Hauser!

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: