Objavljeno: 24 svi, 2022
Harry Styles oduševio novim albumom – od danas u prodaji i u Hrvatskoj

Dugoiščekivani album Harryja Stylesa, „Harry´s House” oduševio je i kritiku i publiku, a najavni singl „As It Was” je zavladao streaming servisima baš kao i radijskim eterom.

Singl je odmah nakon izlaska debitirao kao #1 u SAD i Ujedinjenom Kraljevstvu: “As It Was” je postala najstrimanija pjesma u jednom danu u SAD u povijesti Spotifyja, a ujedno i najstrimanija pjesma globalno u jednom danu u 2022. godini!

Spot za taj hit singl je trenutačno na YouTubeu 10. najpopularniji glazbeni video zapis na svijetu – u manje od dva mjeseca je na YouTubeu skupio gotovo 140 milijuna pregleda!

Premijerno je pjesmu uživo na Coachella Festivalu nastupivši pred 100,000 ljudi (15. i 22. 4.) i uz livestream.

Harry Styles je i miljenik hrvatske publike. Sa singlom „As It Was” već je drugi tjedan #1 na Airplay Radio Chartu, službenoj radijskoj listi u Hrvatskoj. Prije njega su na vrhu liste bili Camila Cabello i Ed Sheeran sa zajedničkim singlom „Bam Bam” i to čak 6 tjedana!

„Harry´s House” je treći Harryjev solo album. Harry nikada do sada nije zvučao radosnije, samouvjerljivije, i ovoliko neustrašivo u suočavanju s budućnošću. Album je njegova duboko osobna priča, Harry je intiman i emotivan, istražuje identitet, društvo, ljubav.

„As It Was” je složena ljubavna pjesma koja govori o tome kad se izgubimo, nađemo i prigrlimo promjenu. „Harry`s House”, kao i većina njegove glazbe je meditiranje o domu.

Harry je glazbeno avanturistički raspoložen više nego ikada, pozabavio se R&B grooveom, synth-popom, moćnim gitarističkim baladama…. Pjesme su o stvaranju kuće emocija i sjećanja, tako da možete kreirati mjesto gdje pripadate bez obzira na to gdje idete.

Album je pun složenih ljubavnih pjesama, sirove emocije, otvara teren za jednu od najkreativnijih snaga u pop glazbi, za zvijezdu koja odbija mirno stajati.

Harryju su se u stvaranju albuma pridružili dugogodišnji suradnici: Tyler Johnson, Kid Har-poon i Mitch Rowland.

Harry je u prosincu 2019. objavio također odličan album „Fine Line” koji je također postigao golem komercijalni uspjeh, ali i iznjedrio hitove koji su zasjeli na vrh Billboardovih jestvica.

Prvi solo album nakon karijere u One Direction, objavio je 2017. i to jednostavnog naziva „Harry Styles”. Harry se i dalje razvije i to ne samo kao glazbenik već i u modi i filmu.

Iamo je uloge u 2 filma „Don’t Worry Darling” i „My Policeman”. Debitirao je kao Eros u Marvelovom „Eternals”. Također je lansirao svoj brand: Pleasing.Harry.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: