Objavljeno: 22 velj, 2023
Groovetastic vas vodi u disco! Zaplešite uz novi singl “Ostani samo ti”!

Nakon što su se publici predstavili sjajnim singlom “Ja sam posljednja” s kojim su osvojili slušatelje i zauzeli visoka mjesta na službenoj radijskoj ljestvici HR Top 40, projekt Groovetastic svoj zarazno dobar groove širi novom pjesmom “Ostani samo ti”.

“Ostani samo ti” vraća sve elemente koji su se publici svidjeli u prvoj pjesmi, no donosi i nekoliko zanimljivih noviteta. Vrlo jasan disco zvuk ovaj put je obogaćen pravim violinama koje je odsvirao Matej Mihaljević. Veliko priznanje za autorski rad grupe Groovetastic došlo je i u obliku remixa, kojeg je za ovaj singl sa zadovoljstvom napravio svjetski poznati producent, DJ i remixer Russell Small (član projekata Freemasons, Phats & Small).

I svakako treba naglasiti – za video spot su ovaj puta angažirani sjajni mladi hrvatski glumci Igor Kovač i Lucija Alfier, uz gostujuće pojavljivanje Rolanda Budina (Mental Blue). Igor Kovač ovu kazališnu sezonu započeo je s uspješnom predstavom “Don Juan” (Hrvatsko Narodno Kazalište) u ulozi naslovnog junaka, a nakon toga se prebacio na snimanje njemačko-švicarske serije “Tatort” u Zurichu! Lucija je također sudjelovala u postavi “Don Juana”, a možemo ju vidjeti i na malim ekranima u programu Nove TV. Lucija još vodi dječje filmske radionice “Froom” i dramske radionice na otoku Zlarinu, a glumi i u predstavi “Expozicija”.

Sabina, Davor i Anđelko su i ovog puta vizualni dio prepustili iskusnoj redateljici Lei Radolfi i snimatelju Valu Puliću, pa vjerujemo da ćete se dobro zabaviti i zvukom i video spotom “Ostani samo ti”.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!