Objavljeno: 15 ruj, 2022
Gradski parking d.o.o. kreće s novom uslugom tzv. „mikroprijevoza“

Od sutra 16.rujna 2022. 

„Mikroprijevoz“ je Zakonom definiran kao oblik prijevoza koji se obavlja radi zadovoljavanja prijevoznih potreba stanovništva u slabo naseljenim područjima, tamo gdje nije organiziran javni linijski prijevoz putnika.

Usluga prijevoza na poziv je organizirana na način da se vozilom manjeg kapaciteta i manjih dimenzija u odnosu na standardni autobus (minibus, kombi vozilo), sakupljaju putnici u mjestu i u zajedničko dogovoreno vrijeme.

Mikroprijevoz prometuje na sljedećim linijama, pozivom na broj 091 1200 774
AK Šibenik – Jadrija – AK Šibenik
AK Šibenik – Goriš – AK Šibenik
AK Šibenik – Brnjica – AK Šibenik
AK Šibenik – Danilo Kraljice – AK Šibenik

Molimo korisnike tzv. „mikroprijevoza“ da svoja planirana putovanja najave na navedeni broj najmanje 24 sata ranije, kako bismo bili u mogućnosti što kvalitetnije organizirati prijevoz – poručili su iz Gradskog parkinga.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!