Objavljeno: 8 sij, 2022
Glazbena poslastica za početak 2022.: The Weeknd predstavio novi album „Dawn FM“!

Nakon novogodišnje najave novog albuma koja je odjeknula na društvenim mrežama i u svjetskim medijima, The Weeknd je ususret prvom vikendu 2022. godine i službeno predstavio svoj najnoviji album „Dawn FM“. Iščekivano izdanje, koje sam glazbenik smatra posebnim „zvučnim iskustvom“, donosi 16 pjesama među kojima su i suradnje s velikim glazbenim imenima kao što su Quincy Jones, Lil Wayne, Tyler, the Creator, Oneohtrix Point Never i Jim Carrey. „Dawn FM“ od danas (7. 1. 2022.) je u prodaji te je dostupan i na svim glazbenim platformama.

„Dawn FM“, izdanje kojim je jedna od trenutačno najvećih imena modernog popa, The Weeknd odmah na početku godine iznenadio glazbeni svijet, nasljednik je hvaljenog albuma „After Hours“ iz 2020. te niza hitova koji su obilježili 2021. godinu. „Nova era“, kako je prozvana Weekndova iznimno aktivna prethodna godina, obilježena je uspješnicom „Take My Breath“ te glazbenim suradnjama među kojima je i remix „Save Your Tears“ s Arianom Grande, „You Right“ s Dojom Cat, singlom „Better Believe“ u kojem su mu se pridružili Belly i Young Thug, kao i „Die For It” – još jedno partnerstvo s Bellyjem i Nasom, zatim posebno hvaljena „Moth To A Flame“ suradnja sa supergrupom Swedish House Mafia te i dalje aktualan singl „One Right Now“ s kojim je u timu s Post Maloneom zaključio uspješnu godinu.

Upravo predstavljenom izdanju prethodio je, uz grandioznu najavu na društvenim mrežama, ekskluzivan streaming događaj imena „103.5 Dawn FM“ popraćen limitiranom ponudom povezanih kolekcionarskih artikala koji su fanovima dostupni samo 48 sati.

Javi nam se!