Glazbena diva sprema koncert na najljepšoj ljetnoj pozornici u Šibeniku

Written by on 26/04/2022

Hrvatska glazbena diva Nina Badrić održat će koncert na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Koncert je na rasporedu 16. lipnja, a ulaznice se mogu kupiti već od danas u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima..

Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina. Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put, a ovoga ljeta Nina će zapjevati na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će se 16. lipnja 2022. godine.

Presretna sam što otvaram koncertnu sezonu na šibenskoj Tvrđavi. Ovo ljeto će biti obilježeno sjajnim koncertima, a meni je pripala čast da otvorim ljeto na jednoj od najljepših jadranskih pozornica – iskrena je Nina.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere poput „Rekao si“, “Čarobno jutro”, “Dani i godine”, “Da se opet tebi vratim” itd. Dodamo li tome emotivnu Nininu interpretaciju i fantastičan glas, sve već govori u prilog tome da će koncert na Tvrđavi sv. Mihovila ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist