Objavljeno: 19 srp, 2021
ERICOV singl „No Good“ dobio remix pocket palme!

ERIC je predstavio je remix pjesme „No Good“, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma! Remix verzija njegovog aktualnog singla objavljena je nedugo nakon što je debitantskim albumom „I Am Eric“ dospio na sam vrh ljestvice najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, a to veliko priznanje za dvadesetogodišnjeg je kantautora, vokalista, multi instrumentalista i producenta još jedno u nizu značajnih rezultata ostvarenih u jako kratkom razdoblju.

Slušajte „No Good (pocket palma remix)“ na digitalnim glazbenim platformama ERICmusic.lnk.to/NoGoodRmxPP

„Jako volim pocket palmu, pjesme su im odlične, a sviđa mi se i njihov glazbeni stil koji je prepoznatljiv i upakiran u modernu produkciju. Veseli me da na sceni imamo izvođače kao što su oni. Remix koji su napravili me na prvu dobio, prezadovoljan sam i presretan što smo ostvarili ovako odličnu suradnju!“, komentirao je ERIC prvu suradnju s hvaljenim duom.

Na remix su se osvrnuli i pocket palma: „Bio nam je gušt raditi na remixu singla No Good jer je Eric stvarno jedan od talentiranijih mladih autora, a prije nekoliko mjeseci imali smo ga priliku i upoznati, tako da se ova suradnja nekako prirodno rodila. Jako smo zadovoljni remixom jer je pjesma poprimila sasvim novi osjećaj koji dosta reflektira stil pocket palme. Sve u svemu, nadamo se i daljnjim suradnjama i nadamo se da će se Ericovim fanovima remix jednako svidjeti kao i nama! :)“

Album „I Am Eric“, objavljen u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska, na jednom mjestu okuplja 11 pjesama, od kojih je 10 napisano na engleskom, a jedna na hrvatskom jeziku. Među njima su se našle zapažene „Not Gonna Let Go“, koja je dospjela na 10. mjesto HR Top 40 ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru, te „Reci mi“ čije smo taktove imali priliku premijerno poslušati tijekom Dore, izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

Objava debitantskog izdanja, čiji je distributer u Sjedinjenjenim Američkim Državama diskografska kuća Republic Records (Ariana Grande, The Weeknd, Post Malone…), za ERICA je tek početak njegovog glazbenog puta, koji već sada pokazuje kako je riječ o glazbeniku koji ima puno razloga da samouvjereno nastavi raditi na svojoj karijeri.

Javi nam se!