Objavljeno: 9 pro, 2021
Dvije koncertne večeri zaredom u Arsenu!

Sljedećeg su tjedna u šibenskoj Kući umjetnosti Arsen na rasporedu dva koncerta – Lucija Ćustić Luce stiže baš na svoj imendan, u ponedjeljak 13.12., a već dan nakon premijeru božićnog koncerta „Srićna noć je prispila” izvest će Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO.

LUCE NA SV. LUCU

Talentirana zagrebačka kantautorica Lucija Ćustić Luce singlovima Zašto i Imam razlog trenutno najavljuje svoj drugi studijski album, a već na prvijencu se publika u nju zaljubila zbog specifičnog, baršunastog glasa koji joj je priskrbio i nadimak „hrvatska Adele”.
U Šibeniku će nastupiti uz pratnju benda – gitarista Filipa Pavića i violončelista Mateja Miloševa, a na pozornicu staju u 20 sati.

PREMIIJERA BOŽIĆNOG KONCERTA ANSAMBLA LADO

U isto vrijeme no sutradan, u utorak 14. prosinca, pozornicu Arsena ispunit će pjevači i svirači Ansambla LADO. Za svoj prvi (vjerujemo ne i posljednji!) nastup u Kući umjetnosti Arsen izvode premijeru njihova božićnog koncerta kojim će publici u Šibeniku približiti duh Božića uz predivne hrvatske tradicijske božićne pjesme.

Detalje o nadolazećim koncertima i ostalim programima u prosincu te ulaznice potražite na kucaarsen.hr.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!