Objavljeno: 14 tra, 2020
Devet novooboljelih osoba od koronavirusa u našoj županiji

Na današnji dan još devet osoba s područja Šibensko-kninske županije pozitivno je na koronavirus. Riječ je o osobama koje su vezane uz kninsku bolnicu. Među devet pozitivnih osoba, tri osobe su djelatnici kninske bolnice, dvije osobe su pacijenti kninske bolnice a ostali su kontakti sa zaraženim osobama. Od ukupno 9 oboljelih, 4 osobe su s područja Grada Knina, 3 s područja Općine Biskupija, jedna s područja Grada Drniša i jedna s područja Općine Ervenik.

S današnjim danom na našem području ukupno je 77 oboljelih osoba od COVID-19. Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 14 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 534 osobe, od čega je 332 osobe kontakt s oboljelim od COVID-19. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

Apeliramo na građane da se i dalje pridržavaju svih mjera i uputa zdravstvene zaštite. Ostanimo u svojim kućama, održavajmo higijenu i poštujmo socijalnu distancu.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: