Objavljeno: 9 ožu, 2022
Deseti Regius Festival objavio prva imena koja nastupaju ovog ljeta u Šibeniku

Regius Festival se povodom desetogodišnje obljetnice udružio s glazbenom platformom muzika.hr te i nosi naziv REGIUS x MUZIKA, a danas su otkrivena prva imena izvođača koji nastupaju na omiljenom festivalu na moru.

Sam festival se odvija prvog vikenda u srpnju, 8. i 9. srpnja, uz plažu Martinska nasuprot Šibenika, a danas je objavljen prvi val imena koji nastupaju na dvije pozornice.

Prvi val izvođača desetog Regiusa

Nastupaju kultni etno psihodelični sastav Kries kao jedan od najboljih festivalskih bendova kod nas uopće, vođe domaće trap scene KUKU$, vlasnik najboljeg rap albuma prošle godine Grše, vlasnik najboljeg rap albuma ove godine Bore Balboa kao i provjerena festivalska atrakcija RØLØ.

Organizatori iz PARK kolektiva najavljuju da će ove godine lineup biti složen od kombinacije aktualnih traženih imena i provjerenih odličnih live actova obzirom da se festival radi za publiku.

“Novost je da ćemo ove godine povodom desete obljetnice festa po prvi put imati dvije velike bine koje će biti podijeljene na provjerene gitarske bendove i na aktualne rap/trap izvođače. Kurator programa je Edo Plovanić koji je na samom izvoru trendova i barata s infosima što se najviše sluša i što je trenutno najbolje na regionalnoj sceni. Svakako, očekuje nas puno puno dobre muzike ove godine na desetom Regiusu”, otkriva Igor Bergam iz organizacijskog tima festivala.

Na Regiusu se očekuje više od trideset izvođača ove godine, a po prvi puta će imati i otvorenje velikim koncertom na tvrđavi Sv. Mihovila, 7. srpnja, o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena.

Posebnost festivala je i besplatni kamp u gustoj borovoj šumi do skrivenih plaža koji uz glazbeni i popratni sadržaj čini Regius logičnim izborom za vikend na moru.

Prve “Blind” ulaznice su odavno rasprodane, u tijeku je pretprodaja ulaznica koje se mogu kupiti preko Entrio online sustava i njihovih prodajnih mjesta po cijeloj HR. Svi oni koji su ulaznice kupili za odgođeni festival prošlo ljeto te nisu zatražili povrat, njihove ulaznice vrijede i za ovu godinu festivala.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: