Objavljeno: 20 ožu, 2021
Deset dobitnika vraćamo kući za Uskrs i u đir do NP “Krka”! Čestitamo svima!

Besplatan povratak kući osigurali smo za još dvije dobitnice ujedno i posljednje.

Cvitu Hrga prijavila je sestra i to zbog materinog doručka, a za stolom na Uskrs ih bude i po 10-tak:

Dakle veliki doručak za veliku obitelj, a još im samo fali i Cvita koju ćemo vratit kući za ove blagdane:

Ne triba nit govorit kako joj je drago jer joj njeni itekako fale:

Ova nagrada je otišla u prave ruke jer je ovaj doručak kod Cvite baš onaj D DORUČAK:

Uz besplatnu kartu kući Cvita je osvojila i besplatan ulaz u NP “Krka”:

Čestitamo Cviti koju je seka Ana prijavila i tako će svi biti na okupu za uskrs, vjerujem da će biti bogat stol, al ono što je najvažnije da su svi skupa, a mi smo im u tome malo i pomogli.

 

Zadnja dobitnica je Andrea Vukša koja nam se javila mailom.  ‘Dragi Radio Šibenik, želim putovati kući za Uskrs da vidim svoje, mater i ćaću prije nego li krenem Radit u covidu od 5.4.’

Zaželila se kuće:

Mi smo iznenadili nju, a ona će svoje koji nemaju pojma da ona dolazi tako da ne znamo što će bit na stolu kod njih:


‘Kao svakom pravom studentu, Rebeki bi dobro došla karta za posjet kući. Zamislite da za Uskršnji ručak jede pohanog oslića bez okusa i pokušaj blitve u nekoj od menza u Zagrebu? Ne bi ni vi? E pa da njoj za Uskrs bude pun trbuh kao i vama, zaslužila je da dođe doma. Plus ako osvoji kartu za NP “Krka” normalno da će voditi mene da joj pokažem sve tajne koje par skriva. Usrećit ćete dvije duše ovom nagradom i uljepšati im nadolazeće blagdane.’

Tako nam je u mailu napisala Rita koja se zaželila svoje prije Rebeke:

Naravno nazvali smo Rebeku i popravili joj dan:

Rita će Rebeki pokazati sve tajne koje skriva Krka, već su njih dvije sve isplanirale:

 

Naš drugi dobitnik danas je Filip Klisović kojeg mama Branka, koja ga je prijavila, nije vidjela od rujna prošle godine. Ovako zvuči kad joj kažemo da joj vraćamo sina za Uskrs:

Ovo je njihova priča:

Filip Klisović jedva čeka doći kući:


 

Kući ovog Uskrsa vraćamo Paolu i Anu koje su se same prijavile! Osim autobusne karte osvojile su i besplatan upad u najlipši Nacionalni park “Krka”.

Nakon ovih burnih događaja zbog korone i uvedenih propusnica koje su bile uvedene za vrime Božića, nisan mogla otići kući/doma svojima. Nadan se da će me srića poslužiti za vrime Uskrsa i praznika da odem “doli” iz tmurnog Zagreba. Pošto sam već propustila francusku salatu za Božić i Novu, nadan se da ću moć uživat u uskršnjoj šunkici, domaćin karutulama i bojanju jaja sa svojom familijom. Pozdrave iz trenutno oblačnog Zagreba šalje Primoštenka Ana!

 

Evo šta će prvo Ana napraviti kada dođe kući:

A i proslo je dosta vremena otkad je zadnji put bila kući:

 

Naša druga dobitnica danas je Paola Blatančić. Njen mail je glasio ovako:
Prije 4 godine završila sam srednju školu u Šibeniku i od tad sam cilo vrime u Zagrebu. Nema moje bake blizu mene, nema društva, nema prekrasne prirode, a najviše od svega, nema MORA i SUNCA. Ti od zagrebačke magle ne moš vidit niti prst prid nosom, a u Šibeniku usrid zime zna grijat sunce. Isto tako fale mi moji FUNCUTI i koš na Baldekinu.

 

A kad dođe posjetit će jednu dragu osobu:

 

Nazovi naš 0800 66 55, napiši nam mail na nagradnaigra@radiosibenik.hr ili nam snimi WhatsUpp poruku i pošalji na 097 749 3770.
Napiši nam zašto ti želiš putovati kući za Uskrs ili zašto želiš da netko tebi drag dođe ovih blagdana iz Zagreba u Šibenik. Ne zaboravi svoje podatke i podatke osobe koju prijavljuješ (ako putuje netko drugi a ne ti) i – drži fige.

Ovo su i naši dosadašnji dobitnici:

Svoju tetu Antoniju Čikutović Ljuba prijavio je nećak i to preko našeg WhatsUpp-a:

Pa tko bi mu odolio! E pa vraćamo ti tetu kući!

Antonija je osvojila besplatnu autobusnu kartu na relaciji Zagreb – Šibenik i besplatan upad i uživanje u NP “Krka”. Prva stvar koju će napraviti kada dođe kući:

Drugi današnji dobitnik je Ante Jerkin kojeg se zaželjela njegova baba, a osim što se neće dignuti od stola dok ne pojede svu spizu, Ante nam je rekao što će prvo napraviti kada dođe kući:


Od babe smo saznali i što mali voli ‘poist’:

Prijaviti se možeš i dalje na 0800 6655, na mail nagradnaigra@radiosibenik.hr ili na naš WhatsUpp 097 749 3770!


Slavica Bedrica i Nikolina Koloper naše su prve dobitnice!

Slavicu je prijavila njena sestra Kristina zbog ni više ni manje nego sređivanja kuće:

 

Osim radova koji su hitni Slavica nam je otkrila i čemu sređivanje:

U kartu iz Zagreba Slavica je osvojila i besplatan upad u “NP Krka”:

 

Željka Koloper prijavila je svoju kćer:

“Ovo nije prijetnja, ?već prijava jedne meni posebno drage osobe za sudjelovanje u nagradnoj igri Radio Šibenika. Radi se o mome suncu, mojoj kćeri, studentici 2.god. Agronomskog fakulteta. Čule smo se prije otprilike sat vremena video pozivom, dok je šetala nasipom pokušavajući pronaći barem jednu zraku sunca, tračak Šibenika gore. Oko nje sivilo, nagomilani teški oblaci i tužno:”Maamaa, jedva čekam doći kući za Uskrs, najisti se normalne spize, prošetati se po rivi, po kalelargi, uživati u suncu!”
Samo njeno prisustvo u ovom nepredvidivom vremenu važno mi je koliko i sam zrak koji udišem”

 

 

 

Dvije karte i ulaznice za NP “Krka” su našle svoje vlasnice, prijavi se i ti ili budi prijavljen!

 

Ovog Uskrsa budi kod kuće, među svojima!

Radio Šibenik i Nacionalni park Krka vraćaju te kući za blagdane i to besplatno!
Dijelimo deset autobusnih karata iz Zagreba do Šibenika, jer znamo da jedva čekaš vidjeti svoje, da kava s mlijekom na Jarunu nikad neće zamijeniti ‘veliki s hladnim’ na rivi, niti je šetnja Maksimirom isto što i izlet na Skradinski buk.

Zato slušaj Radio Šibenik, prijavi sebe ako nas slušaš u Zagrebu ili nekog svog tko iz Zagreba želi doći u Šibenik i – osvoji besplatan prijevoz Samoborčekom! Ali to još nije sve!
Naš partner – Nacionalni park Krka daje ti ulaznicu za posjet ovom biseru prirode!
Mogu li Uskrsni blagdani biti ljepši? Teško! Zato prijavi se!

Što napraviti? Nazovi naš 0800 66 55, napiši nam mail na nagradnaigra@radiosibenik.hr ili nam snimi whatsup poruku i pošalji na 097 749 3770.
Napiši nam zašto ti želiš putovati kući za Uskrs ili zašto želiš da netko tebi drag dođe ovih blagdana iz Zagreba u Šibenik. Ne zaboravi svoje podatke i podatke osobe koju prijavljuješ (ako putuje netko drugi a ne ti) i – drži fige.

 

Najkreativnije prijave nagrađujemo mi i naši partneri!

Pravila natječaja pogledaj OVDJE.

Naslovna fotografija: JU “NP Krka”

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!