Objavljeno: 29 svi, 2020
Daria Hodnik objavila svoju prvu autorsku stvar ‘Srce od stakla’

Fantastična Daria Hodnik prošle godine objavila je svoj album prvijenac kojeg krasi upravo ovaj epitet s početka – “fantastična”.

I doista jest tako, Daria je nevjerojatna vokalistica koja je dugi niz godina bila i jest, ako se tako možemo izraziti, “desni vokal” nekih od najvećih glazbenih zvijezda u regiji. Već jedno izvjesno vrijeme uspješna je i u solo karijeri, a sada sa svojim suprugom, bubnjarem Parnog valjka Dadom Marinkovićem, predstavlja prvu zajedničku autorsku pjesmu Srce od stakla. Na miksu i masteringu radio je još jedan Valjkov as – Marijan Brkić Brk, a koji je također jedan važan kotačić u karijeri Darije Hodnik.

“Presretna sam što publici po prvi puta mogu predstaviti svoju autorsku pjesmu. Dado i ja sve radimo zajedno te je privilegija što imate kod kuće svu opremu s kojom možete snimiti pjesmu. Tako smo snimali razne verzije Srca od stakla dok nismo došli do ove. Glazbu sam napisala još prije 10-ak godina kada su naša djeca bila skroz mala i sjećam se da sam za klavirom nešto tipkala dok sam ih držala u naručju. Tako je nastala tema koja je nit vodilja i karakteristična je zbog specifičnog zvuka. Pjesma je ljubavna i to je tematika koja je uvijek dobrodošla kako bi se odmakli od ovih teških vremena. Iskreno se nadam da će publika uživati u slušanju“, rekla je Daria.

Dugogodišnji suradnik i prijatelj Dinko Pasini potpisuje spot koji kroz zvjezdano nebo u najboljem svjetlu predstavlja pjesmu i njezinu temu. Srce od stakla je krhko srce, ali Darijina ljubav prema glazbi ne poznaje granice i njezino srce uvijek će velikim dijelom biti posvećeno ovoj umjetnosti koja život znači.

Foto: Ivo Donat_Klikam studio

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: