Objavljeno: 8 ruj, 2021
Damir Urban i Goran Bare za vikend nastupaju u Šibeniku – donosimo sve što trebaš znati o koncertima

Sve je spremno za rock spektakl koji počinje u petak u Šibeniku. Urban i Bare u istom vikendu na istom mjestu, zvuči predobro da bi bilo istinito. Ali i je. Radi se o koncertima šibenskih glazbenih projekata Kulturaljka i Regius, koji se održavaju u odgođenim terminima u petak i subotu u Hali Šibenik a pod zajedničkim nazivnikom Vikend Muzika.

Organizatori iz šibenskog PARK-a su otkrili sve informacije o programu, lokaciji, satnicama i testiranju na samom događaju.

Program Vikend Muzike počinje svakog dana od 20 sati u Hali Šibenik, a traje sve do 5 ujutro. U petak nastupaju Urban & 4, Diskodelija i Stella, a u subotu Goran Bare & Majke, Reah i Kike Dok. Nakon bogatog rock programa, obje večeri, od 1 sat počinje after party kojim dirigira dobra duša šibenske nezavisne scene – Dražen Frua sa svojim izborom šibenskih DJ-eva. Radi se o plodonosnoj suradnji PARK-a i Frue, koja je u zadnjih godinu dana ponudila zanimljive glazbene programe u gradu, a kulminirala je ovog proljeća humanitarnom akcijom Gradimo kuću za potresene.

– Kad nam već mjere dozvoljavaju rad do 6 ujutro, bila nam je šteta da ne iskoristimo to dragocjeno vrijeme koje nam je toliko falilo ovoga ljeta na glazbenim događanjima u Šibeniku. Vjerujemo da svima fali plesanja, pjevanja i zabavljanja do ranih jutarnjih sati, i zato želimo ovaj vikend to nadoknaditi. Ovo je možda i zadnja takva prilika prije novih crnih prognoza za jesen i zimu, pa je time uzbuđenje još i veće. Koga pozvati da radi afere nego našeg dragog Dražena Fruu, koji će i ovaj put dati cijelog sebe da svima pokaže svoju Čudnu Muziku – najavljuje Igor Bergam ispred PARK organizacije.

A koji će to DJ-evi nastupati na afterima, Frua još ne otkriva, ali siguran je u ples do samog kraja programa.

Kako epidemiološke mjere i dalje zahtijevaju COVID potvrde za ulazak u koncertni prostor, za sve one koji nemaju taj digitalni dokument, bit će osigurana brza antigenska testiranja na samoj lokaciji već od 20 sati. Cijena testiranja je 50 kuna, a isti test vrijedi za oba dana (48 sati), saznajemo od Parkovaca.

Ulaznice za Urbana i Baru odavno su u pretprodaji, radi se o dvodnevnim ulaznicama koje se mogu kupiti preko Entrio i Croatia Tickets online sustavima ili fizički u šibenskim kafićima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice prodavat će se samo na ulazu i bit će ih dovoljno za sve zainteresirane, poručuju organizatori.

Vikend Muzika organizira se u suradnji između šibenske PARK organizacije i glazbene medijske platforme muzika.hr

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: