Objavljeno: 13 ruj, 2020
Daleka Obala ponovno svira, nastupaju u Šibeniku uz TBF i Let3

Koncerti ovogodišnjih glazbenih projekata Kulturaljka 2020 i Regius mini break održat će se 25. i 26. rujna 2020. u novom koncertnom prostoru Hala Šibenik.

Tako će 25. rujna u petak u sklopu projekta Kulturaljka nastupati TBF i Let 3, a u subotu 26. rujna Regius mini break donosi uživo nastup Daleke Obale. Omiljeni splitski rock sastav ove godine se ponovo okupio pod originalnim imenom te uz novog pjevača, trojac Hrepa – Ukić – Vušković nastavljaju tamo gdje su stali još 2001. Jakša Kriletić Jordes, dugogodišnji glazbenik koji je surađivao s brojim bendovima (Jinxi, Pipsi, Let 3, Psihomodo Pop…) osim što je donio zvuk saksofona u bend, preuzeo je i ulogu pjevača. Ono što je za fanove ove legendarne splitske grupe najvažnije, Marjan Ban je dao „zeleno svjetlo” za nastavak rada benda, tako da na koncertu možemo očekivati sve najveće hitove Daleke Obale s originalnih albuma iz 90-ih.

„Kako nam je ove godine pandemija korona virusa poremetila održavanja desetih izdanja naših projekata Kulturaljka i Regius, odlučili smo da sad krajem rujna napravimo dvodnevnu svirku i tako ipak obilježimo koncertnu sezonu ove lude godine. Za Kulturaljku smo doveli naše stare prijatelje TBF i Let3, odličnu kombinaciju bendova koja garantira super svirku. Za Regius smo nakon otkazanog koncerta Bajage dugo mozgali koga da dovedemo, ali kad smo prije neki dan čuli da Daleka Obala ponovno svira, te da su imali svoj prvi povratnički nastup u Pakoštanima gdje je bio totalni kaos, ni trenutka nismo čekali da ih bookiramo za nastup u Šibeniku. Tako da će im zapravo nastup krajem rujna biti drugi službeni koncert nakon što su se ponovno okupili pod originalnim imenom. Kako smo i sami veliki fanovi benda od malih nogu, ponosimo smo što upravo kod nas svirati svoje najveće hitove na kojima smo doslovno svi odrasli” – pričaju nam iz šibenske PARK organizacije.

Uz tri jaka glazbena imena, početkom jeseni u Hali Šibenik nastupit će i pioniri lokalnog hip hopa – grupa One II Many, koja se samo za ovu priliku okuplja i nastupa nakon duže pauze. Prije Daleke Obale na binu se penje legendarni šibenski roker Miro Odak sa svojim novim bendom Lili Gee, a nakon Splićana zabavu nastavlja jedan od najdugovječnijih šibenskih cover rock sastava Fenixi.

Povoljne i ograničene ulaznice u pretprodaji za oba dana koncerta po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti preko Entrio online sustava i na Entrio prodajnim mjestima. Na ulazu će se prodavati samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 80 kuna.

Ovaj projekt se realizira kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru – Više Rock ‘n Rolla na Obali Mora.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: