Objavljeno: 4 lip, 2021
CAMBI. u duetu s TBF predstavlja ljetni hit – “Bambina mia”

Pjesma je to s kojom će dečki nastupiti na pozornici ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala i to u jednoj neobičnoj kombinaciji – s legendama hip hop scene, splitskim kolegama TBF-om! “Spoj nespojivog” – CAMBI. & TBF napravili su brzu, zabavnu, pravu ljetnu pjesmu čije verse će mnogi pjevušiti već nakon prvog slušanja!

“Poruka pjesme je da ne valja curu pitat gluposti.” – uz smijeh kaže Joško Tranfić, koji je zajedno s ostatkom ekipe, oduševljen realizacijom ove neobične suradnje i dodaje kako se radi o “duhovitoj pjesmi poprilično vragolastog teksta. Dosta je TBF-ovskog stila, ja bi rekao, mi smo se nekako skroz dobro uklopili uz to.”

Ono što ovaj duet čini još posebnijim je poseban dodatak – ST KOKE u sastavu Jagode Kumrić i Uršule Najev, a također ćemo imati priliku vidjeti ih na ovogodišnjoj pozornici Splitskog festivala.

Autor pjesme svestrani je Josip Radić dok je reperske dionice odlično ukomponirao Saša Antić, a u izvedbi mu se pridružuje Mladen Badovinac.

Pjesma ‘Bambina mia’ će nas svojim ritmom sigurno vratiti u osamdesete. ‘Nekako je to vrijeme kad je Split bio, bar meni osobno, najviše po guštu u smislu đira i glazbe koja se slušala pa čak i načina odijevanja. Bilo je to neko specifično vrijeme puno poleta i zafrkancije, pogotovo ljetni đir. Pjesma nas je stalno vukla u tom smjeru tako da će i spot biti vezan za osamdesete.’ – rekao je Jure Nikolić za nadolazeći spot koji bi uskoro trebao ugledati svijetlo dana.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: