Objavljeno: 23 lis, 2022
CAMBI. predstavljaju novu pjesmu ‘Ruka u ruci’!

Nakon nastupa na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom ‘Od milijun samo jedna’, četvorica lead vokala sastava CAMBI., Jure, Sandro, Joško i Luka i ovaj su put otpjevali ljubavnu baladu na kakvu su nas navikli još od svog prvog hit singla ‘Zaljubljen’.

‘To je neki naš glazbeni smjer koji je publika pozdravila i podržala i nekako najbolje karakterizira nas četvero. Ovom novom baladom o neraskidivoj ljubavi ‘Ruka u ruci’ najavljujemo i album koji će uskoro biti objavljen’. – rekao je Joško Tranfić.

Na albumu osim već spomenutog hita ‘Zaljubljen’ naći će se i uspješnice ‘Bambina mia’, ‘Od milijun samo jedna’, te mnoge druge.

Spot za aktualni singl u režiji Vojana Koceića (PILOT Studio) snimljen je na bajkovitim lokacijama Meštrovićevog mauzoleja u Otavicama, te obalama Peručkog jezera.

”Sam pejzaž, uz te boje koje okružuju jezero daju dojam lokacije koja nije s ovog planeta, u biti nešto kao i sama ljubavna priča s nazivom ‘Ruka i ruci”, dodao je Joško.

Zarazne balade ovog mladog perspektivnog benda postale su i razlog što je CAMBI postao pravi hit na vjenčanjima.

”Zaista smo rado viđeni gosti iznenađenja na vjenčanjima i to nam je uvijek velika čast. Vjerujem da će i nova pjesma ‘Rukom u ruci’ osvojiti mladence.” – rekao je Joško Tanfić.

Tekst za pjesmu ‘Ruka u ruci’ potpisuje Pjero Mirić, dok je autor glazbe Antonio Grkeš. Za aranžman i produkciju zaslužni su Hrvoje Domazet i Tomislav Mrduljaš.

CAMBI. inače svojim specifičnim objavama osvaja i pratitelje na društvenim mrežama, stoga neki clipovi dosežu i po nekoliko stotina tisuća pregleda.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: