Objavljeno: 16 svi, 2022
‘Call of Poseidon’ – Erasmus+ projekt. Nezaboravan doživljaj za učenike i učitelje Osnovne škole Meterize

Nakon prošlogodišnje prve mobilnosti na Siciliju, u grad Cataniju, učenici OŠ Meterize na drugu su mobilnost otputovale u Malagu, odnosno gradić Coin. Domaćin je bila škola IES Los Montecillos, a u aktivnostima u okviru ove mobilnosti, koja je nosila naziv „Water Scarcity“, sudjelovali su još i učenici švedske škole British Junior iz Eskilstune, odnosno učenici talijanske škole Tremestieri Etneo iz okolice Catanije.

Foto: sibenik.hr

Gradonačelnik Željko Burić primio je prošlog tjedna u svom uredu predstavnike škola, odnosno sudionike međunarodnog Erasmus + projekta „Call of Poseidon“ iz Italije, Španjolske, Švedske te domaćina, Osnovne škole Meterize, koji su koordinator tog EU projekta. Sudionici projekta zahvalili su se gradonačelniku na gostoprimstvu, a u sklopu svojih aktivnosti razgledali su znamenitosti grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

O cijelom projektu Erasmus+ projekta naziva ‘Call of Poseidon’ govorile su nam Ella Bura i Lucija Tomić, učenice 8.a razreda i Laura Miš, učenica 6.b razreda te Ivana Jurica, profesorica geografije u OŠ Meterize i koordinatorica Erasmus+ projekta u OŠ Meterize.

 

 

Javi nam se!